Categorieën
Geen categorie

EENVOUDIGE VERANDERINGEN VOOR JE HAAR

Ongeacht of je al jaren hetzelfde kapsel hebt of slechts een paar maanden, als je het niet zo leuk vindt om je haar elke dag naar achteren te trekken of als je het gevoel hebt dat je haar er "saai" uitziet, dan kan verandering goed voor je zijn. Je kunt een dameskapper Eindhoven vragen om je look te veranderen met hairextension Eindhoven of balayage Eindhoven of iets anders waarvan je denkt dat het bij je past. Hieronder staan enkele nieuwe stijlen omschreven.

Pony 

Een pony is al zeer oud. In het verleden was het heel normaal dat je je haren met een pony droeg, nu is het meer uitzondering dan regel, maar toch ook zeer hip. Een pony kan een jeugdige en leuke look toevoegen aan bijna alle kapsels. Het veranderen van je pony is misschien wel de juiste beslissing om een ​​geweldige kapselverandering te maken. Een pony is, als hij goed wordt gedaan, stijlvol. Omdat een pony normaal gesproken zijn stijl en vorm verliest ongeveer 4 weken na het knippen, kan het voor sommigen wel veel onderhoud vergen. 

Lagen 

Lagen geven beweging en textuur aan een verder platte look; je moet echter oppassen dat je haartextuur er geschikt voor is. Lagen kunnen het gezicht op een waarderende manier fixeren en diepte creëren, het lichaam versterken en een gewenste vorm in je haar definiëren. Wanneer lagen op de juiste manier worden geknipt, kunnen ze ook dik haar gemakkelijker te onderhouden maken en dun haar een voller uiterlijk geven. 

Extra lokken

Vul je natuurlijke haren aan met een paar extra lokken. Deze kunnen zowel omhoog als omlaag gedragen worden. Dit kapsel geeft je een mooie warme look. Lokken zijn een manier om een ​​twist met twee strengen te dragen voor een meer bohemien look. Deze stijl wordt meestal gedaan met krullend gehaakt haar of los natuurlijk niet-synthetisch vlechthaar met watergolven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *