Categorieën
Geen categorie

Tips voor het behoud van een perfect kapsel 

Perfect haar behouden zonder dure haarproducten lijkt misschien onmogelijk. Maar het is eigenlijk makkelijker dan de meeste mensen denken. Een haarverzorgingsroutine vereist slechts een kleine inzet en knowhow. Zo heb je altijd het beste haar, elke dag van de week. Hier zijn enkele tips van een professioneel Kapsalon Gouda die je in overweging zou kunnen nemen. 

Kies de juiste producten

Dit is misschien wel het belangrijkste als het gaat om het verzorgen van haar. Zoals je weet, zijn er tegenwoordig talloze haarproducten. Elk van deze producten belooft je verbluffende resultaten te geven, maar helaas werkt slechts een fractie van hen echt zoals de meeste mensen verwachten. Het is dus erg belangrijk om te investeren in hoogwaardige en bewezen producten. Hier zal je haar er de hele week mooi en fris uit komen te zien.

Beperk het gebruik van shampoo

Er is niets mis met het gebruik van shampoo om je haar schoon te maken. Maar dit zou je moeten beperken tot maximaal twee keer per week. Dit is omdat shampoo alle oliën uit het haar verwijdert. Hoewel niemand vettig haar wil hebben, helpt een klein beetje olie je haar gehydrateerd en fris te houden. Zoek daarom voor een balans tussen shampoo en olie, die past bij jouw haartype.

Investeer in haaroliën

Oliën zijn erg belangrijk om je haar gehydrateerd te houden. Overweeg daarom ook om te investeren in wat haaroliën als onderdeel van je haarverzorgingsproducten. Breng echter niet te veel olie aan. In de regel wordt geadviseerd de olie maximaal twee keer per week aan te brengen. Wel kun je haarolie aanbrengen als je het gevoel hebt dat je haar droger is dan je gewend bent. Er zijn ook een paar andere tips om op te merken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je haar goed droogt na het wassen. Zorg er ten slotte voor dat je investeert in een goede haardroger. Je zult het echt nodig hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *